ShapeTermeni si Conditii

Site-ul vel-vet.ro (numit in continuare „site-ul”) este in proprietatea si administrarea SC VEL-VET SRL cu sediul in Bucuresti, Sector 2, Str. Măgura Vulturului, Nr.28, Cam. 2, Demisol, CUI 12427510, Nr. Reg.Com J40/10058/1999, tel 0770334433.

Accesarea site-ului web si navigarea pe oricare dintre paginile sale echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare asa cum sunt stipulati in pagina “Termeni si Conditii”.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului vel-vet.ro, parasiti pagina sau inchideti sesiunea.

Termenii si conditiile de utilizare sunt in concordanta cu legislatia in vigoarea.

Continutul site-ului precum si termenele si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand, fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Accesul si descrierea serviciilor

Accesul utilizatorilor si folositea site-ului este gratuita si au scopul de a-i ajuta pe acestia in a gasi informatiile necesare cu usurinta in functie de necesitatile fiecaruia.

Site-ul ofera informatii de prezentare si informatii de interes general, oferite in mod gratuit utilizatorilor. Prin termenul „utilizator” al acestui site se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul vel-vet.ro pe oricare din paginile sale. Facem eforturi pentru ca la momentul publicarii, informatiile oferite sa fie cat mai exacte. De acceea, informatiile pot fi modificate fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Drepturile de autor

Totalitatea informatiilor, imaginilor, logo-uri, texte, date, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date constituie „continutul” site-ului si este proprietatea exclusiva a companiei SC VEL-VET SRL. Continutul site-ului este aparat de legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Folosirea oricaror elemente din cele enumerate, reproducerea, modificarea, transferarea, distribuirea, republicarea, copierea sau transmiterea acestora, in orice forma, fara permisiunea scrisa a reprezentantilor SC VEL-VET SRL este interzisa si pasibila de pedepse conform legilor in vigoare.

Prelucrarea datelor personale

Prin contactarea vel-vet.ro sau SC VEL-VET SRL prin orice mijloace (telefon, email, formular de contact, social media, etc) va dati acceptul ca datele dvs personale sa fie folosite pentru a va putea raspunde solicitarilor dumneavoastra si pentru a va putea oferi asistenta solicitata. Sunteti direct responsabil de orice comunicare, comentariu, recenzie sau informatie publicata sau comunicata acestora iar site-ul sau administratorul nu pot fi facuti responsabili pentru acestea.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor site-ului se refera la descrierea produselor si serviciilor oferite de SC VEL-VET SRL, precum si la informatii de interes general.

SC VEL-VET SRL nu poate oferi garantii referitoare la utilizarea cu dificultate sau chiar intreruperea in utilizare (downtime) a site-ului, afectarea altor sisteme software si hardware prin utilizarea site-ului sau existenta pe site a virusilor, malware, spyware sau alte componente ce ar putea dauna dispozitivelor utilizatorilor. Facem toate eforturile necesare pentru ca site-ul nostru sa fie lipsit de virusi, malware, spyware sau alte componente software daunatoare. Asadar, SC VEL-VET SRL nu poate deveni responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

De asemenea, se poate intampla ca preturile afisate in pagina “Preturi Servicii” sa nu fie actualizate mereu. Va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a sosi la cabinet si sa verificati daca preturile au ramas cele de pe site.

Site-ul vel-vet.ro incearca sa ofere informatii cu caracter stiintific si medical accesibilie tuturor proprietarilor de animale de companie interesati de sanatatea acestora. Aceste informatii au caracter suplimentar si nu pot inlocui recomandarile medicilor care consulta animalul dumneavoastra de companie. Site-ul vel-vet.ro nu isi propune si nu poate sa inlocuiasca un consult medical. Utilizatorii acestui site nu trebuie sa-si stabileasca actiunile viitoare pe sfaturile si informatiile furnizate de vel-vet.ro, un diagnostic corect si o conduita aferenta fiind fundamentate numai in urma unui consult efectuat de un medic veterinar. Site-ul vel-vet.ro, proprietarul si administratorul lui, SC VEL-VET SRL nu pot fi facuti raspunzatori pentru conduitele medicale pe care utilizatorii le hotararasc bazate pe informatiile cu caracter general aflate pe site.

Drepturile si obligtiile utilizatorilor precum si ale administratorului site-ului vel-vet.ro, precum si efectele juridice ale acestora sunt interpretate si guvernate de catre legistatia romana in vigoare.

Litigii

In cazul aparitiei oricaror litigii in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site se vor solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta de judecata competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti, conform legilor romanesti in vigoare.

Număr Urgențe 24/7